CK Haugaland har en rekke flotte sponsorer, og deres støtte er uvurderlig for oss. På denne siden ønsker vi å gi dem litt velfortjent oppmerksomhet.

HOVEDSPONSOR

Haugesund Sparebank ble etablert i 1928, og er i dag den eneste lokale sparebanken i Haugesund. Banken har i dag over 70 ansatte fordelt på kontor i disse kommunene.

Slagordet vårt lokal, nær og personlig – ligger i bunn for alt vi gjør. Vår styrke er å yte god personlig rådgivning og service. Vi har faglig dyktige ansatte og gode rådgivere som er klare til å hjelpe deg.

SØLVSPONSORER

BRONSESPONSORER

UTSTYRSLEVERANDØR

Syklistene Frode og Erik Johan Sæbø grunnla Spinn Sykkelshop for over 30 år siden. Konkurranseånden fra landeveien er videreført i butikkjeden som stadig setter nye rekorder. Spinn har i dag butikker fra Oslo til Haugesund og over 70 medarbeidere hvor de fleste er, eller har vært, aktive syklister. Det gir deg trygghet for at du får riktig sykkel, riktig tilbehør og maksimal sykkelglede. Alle Spinnbutikker har eget sykkelverksted med dyktige mekanikere og profesjonell service. I slutten av 2015 lanserte vi endelig vår egen webshop. Med dette kan vi spre vår gode service og kunnskap rundt om i hele landet.


Spinn Haugesund åpner ny butikk på Raglamyr mars 2020.